Søk

Hyttetorget Avd Sandefjord

Adresse
Nordre Kullerød 13B
3242 SANDEFJORD
Telefon: 33 42 01 00
Åpningstider
Man-Tors 09:00-17:00
Fredag 09:00-16:00
Lørdag 10:00-15:00

Send e-post
Om butikken
Hyttetorgets hovedkontor og lager i Sandefjord ligger på Nordre Kullerød (nær Torp flyplass). Vi ønsker besøkende velkommen til vårt nye store utstillingslokale.

Hyttetorgets hovedkontor og lager i Sandefjord har flyttet til Nordre Kullerød (nær Torp flyplass). Vi ønsker besøkende velkommen til vårt nye store utstillingslokale. 10% henterabatt på de fleste produkter.

Hytteskolen: Hvordan velge riktig toalettsystem?

Vi ønsker deg velkommen tirsdag 21. april kl 17:00 - 19:00

Les mer

10% henterabatt

Hyttetorgets hovedlager ligger i Sandefjord. Alle som henter varene selv på vårt lager får 10% henterabatt på de fleste produkter. Planlegger du et storinnkjøp til hytta vil det være penger å spare på å ta turen til Sandefjord. NB! Du kan bestille varer her og nå i vår nettbutikk og velge henting. Handlekurven vil regne ut henterabatten din.

Hyttemøbler

Velkommen til landets største utstilling av SAGA møbler, en serie med prisgunstige kvalitetsmøbler produsert i heltre furu. Velg mellom 5 fargealternativer. Vi har innredet en hel etage med møbler i denne serien, slik at våre besøkende kan få et godt blikk på alle modeller og fargealternativer.

Hytteskolen

Vår og høst holder vi ukentlig gratis hytteskole med aktuelle temaer som Vann og Avløp, Toalettsystemer, Energi og Varme. Følg med på programmet for Hytteskolen i Sandefjord - og meld deg på! Meld deg på her

Stort utvalg av hyttetoaletter

Vi har landets største utvalg av hyttetoaletter. Biologiske toaletter, Jets vakumtoaletter, stort utvalg av forbrenningstoaletter (Incinolet og Cinderella), samletanker for vanntoaletter, renseanlegg etc.. Kom innom og la oss fortelle deg alt som er verdt å vite om faget "do på hytta". Alltid gode tilbud!

B-Vareutsalg

I billigkroken kan du gjøre et godt kjøp. Vi har B-vareutsalg fra hovedlageret, og setter frem returvarer, utstillingsvarer- og fjorårsmodeller. B-varer selges med inntil 50% rabatt.

Ring hytta varm

Kom til varm hytte hele året enten du har hytte med strøm eller benytter solcelleanlegg. Vi har løsningene og gir deg gjerne en demonstrasjon av hvordan det fungerer. Enkel montering og enkelt i bruk.