Søk

Lik oss på Facebook

Hyttetorget Avd Sandefjord

Adresse
Nordre Kullerød 13B
3242 SANDEFJORD
Telefon: 33 42 01 00
Åpningstider
Man-Tors 09:00-17:00
Fredag 09:00-16:00
Lørdag 10:00-15:00

Send e-post
Om butikken
Hyttetorgets hovedkontor og lager finner du på Nordre Kullerød i Sandefjord (nær Torp flyplass). Vi ønsker besøkende velkommen til vår store hyttebutikk.

Hyttetorgets hovedkontor og lager ligger i Sandefjord. Vi ønsker nye og gamle kunder velkommen til vårt store utstillingslokale og 450 kvadratmeter store butikk. Her kan du gjøre et godt kjøp! I tillegg kan du besøke "Billigkroken" hvor det alltid er spesielt gode tilbud på fjorårsmodeller, returvarer etc..


Hyttemøbler

Velkommen til landets største utstilling av SAGA møbler, en serie med prisgunstige kvalitetsmøbler produsert i heltre furu. Velg mellom 5 fargealternativer. Vi har innredet en hel etage med møbler i denne serien, slik at våre besøkende kan få et godt blikk på alle modeller og fargealternativer.

Hytteskolen

Vår og høst holder vi ukentlig gratis hytteskole med aktuelle temaer som Vann og Avløp, Toalettsystemer, Energi og Varme. Følg med på programmet for Hytteskolen i Sandefjord - og meld deg på! Meld deg på her

Stort utvalg av hyttetoaletter

Vi har landets største utvalg av hyttetoaletter. Biologiske toaletter, Jets vakumtoaletter, stort utvalg av forbrenningstoaletter (Incinolet og Cinderella), samletanker for vanntoaletter, renseanlegg etc.. Kom innom og la oss fortelle deg alt som er verdt å vite om faget "do på hytta". Alltid gode tilbud!

B-Vareutsalg

I billigkroken kan du gjøre et godt kjøp. Vi har B-vareutsalg fra hovedlageret, og setter frem returvarer, utstillingsvarer- og fjorårsmodeller. B-varer selges med inntil 50% rabatt.

Ring hytta varm

Kom til varm hytte hele året enten du har hytte med strøm eller benytter solcelleanlegg. Vi har løsningene og gir deg gjerne en demonstrasjon av hvordan det fungerer. Enkel montering og enkelt i bruk.

Vera Vannsystem

Med dette velprøvde "gjør det selv" opplegget kan du få rennende vann i krana og en deilig varm dusj selv om du ikke har innlagt vann - eller strøm..