Søk

Lik oss på Facebook

Referanser og brukeruttalelser

Vi har spurt våre brukere om hvordan de opplever vår "Ring Hytta Varm" løsning. Her er noen av svarene vi fikk..

Brukeruttalelser - Heat Link med Hyttestyring abonnement..

 

Vi er kjempefornøyde - har selv glede av varm hytte hver gang vi kommer inn nå om vinteren. 

Har også kjøpt en til mine foreldre som også er kjempefornøyde! Enkel og grei i bruk ! Vedlagt bilde av hytten. 

Med vennlig hilsen
Frank Tveita

Tjenesten er genial! Vi kommer til god og varm hytte fredag kveld og slipper å bruke av dyrebar tid på oppvarming. Vi opplever faktisk at helga på hytta blir forlenget på denne måten. Dette koser vi oss med! Det er også trygt å kunne følge med i kuldeperioder som vi har hatt i vinter. Vi er sikre på at vi har unngått skader som følge av kulde ved å sette på litt varme når det var på det kaldeste... Lettvint og greit.

Vi er svært fornøyde og mener tjenesten er verd pengene vi betaler for den.Legger ved bilde av hytta vår som ligger i Åmli kommune i Austagder.

Hilde Wahlstrøm og Arne Vinnstad

 

Investeringen i HeatLink er noe av det mest lønnsomme vi som hytteeiere har gjort! Det var faktisk hyggelig i disse kuldetider å se at totalt strømforbruk er sunket med 20% det siste året, noe vi kan takke HeatLink alene for! Og i tillegg - hytta er varm når vi kommer opp en sen fredags kveld. Sender en SMS og hytta varmes sakte og rolig opp til en innetemperatur som jeg bestemmer. Igjen - en fornuftig og lønnsom investering!

Brede Østby (hytte på Nordseter)

 

Jeg har gått til anskaffelse av Heatlink "Ring hytten varm" system høsten 2009. Systemet er lett å sette opp, og gir en god trygghet  for at alt fungerer, og at en kan komme til oppvarmet hytte ved å sette på mer varme når dette trengs, enten at en skal på hytta eller at ute temperatur blir så lav en et må tilføre mer varme inne for å forhindre frost (har vært svært aktuelt nå i vinter med sammenhengende kulde periode. En vil bruke strøm etter behov og derved spare utgifter og skåne miljøet. En kommer opp til en hytte med en god innetemperatur, og kan nyte hyttelivet umiddelbart.. les hele

Harald Håland, Hytte i Voss, Ljosanbotten

 

Hytte i Sverige; Heat link er tingen om en har strøm på hytta. Har hytte i Sverige på finnskogen.. sender en sms 2 dager før vi annkommer hytta.og den er varm og god når vi kommer dit..har ikke noen problemer med styringen..og det er jo fine ting å kjøpe i tillegg, som brann/tyveri alarm...og så har man en egen side som en kan velge om hvilke varsler man ønsker å få melding om..ex frost sikring. 
Personligen syns jeg det er bekvemt, enkelt og en bra løsning. Og så til ulempene.... ingen kald og frossen hytte å komme til,som en må fyre opp og få varm. Man mister kosen med og ikke fryse i 2-3 timer og ønske att man heller var hjemme i varmen.

Jane Karlsson Kvevli 
 

Har benyttet Heat - Link på hytta nå i et år. Benytter frostsikring og oppvarming. Dette fungerer etter hensikten til alles glede. Det er oss og våre tre barn med familie som benytter systemet. Hytta, som er av type Bete-Beitski ligger på Vindfjell. Vi kommuniserer med systemet via PC, ikke telefon og finner det hensiktsmessig. Men hver gang vi gjør endringer i systemet ved at vi gir et signal om påkopling så får vi bekreftelse på utført ordre via SMS.

Helt ypperlig system som kan anbefales!

Kåre Egeland


Systemet funger utmerket for oss. Vi setter på varmen bare ved å sende en kort sms-melding  ett døgn før vi kommer til hytta. Når vi kommer til hytta er det en god lunk og det går fort å varme videre opp. Vi har bare grunnpakka, men ser at systemet gir mulighet for utvidelse til flere kurser. Bra saker!

Hilsen Unni og Gunnar Kåre Salvesen 
Hytte i Fyresdal

Jeg er bruker av Heat-Link og har bare godord å si. I kuldeperioden før jul varslet den alarm - minus 32 ute og pluss 2 inne. Da var jeg allerede på vei opp for å sjekke, men fikk da bekreftet at systemet funker.

Jeg slår også av og på varme i forhold til bruk. Sjekker også utetemp da jeg har koblet til føler ute.

Mvh Kjell Aas

 

Vi har en enkel familiehytte på fjellet. I romjulen kunne vi nyte en tur på hytta takket være muligheten til å forvarme deler av hytte med Heat-link! Nå har vi satt opp en panelovn til for å fordele varmen bedre i stuen og på kjøkkenet. På soverommet vil vi utvide med en styringsenhet til, så vi slipper å legge oss i rå senger. Vi gleder oss til å ta turen med vårt lille barnebarn på 10 mnd. Hun kommer til oppvarmet hytte - for det sjekker vi på forhånd ved å lese av temperaturen på vår bruker på internett. Dette er så enkelt og alle i familien bruker det fra sine datamaskiner eller mobiltelefoner! Vi takker for tjenesten!! Bildet viser blåtimen før soloppgang - ute er det kaldt - men det er ute!

Anni M. Falch

 

Vi anskaffet oss Heatlink og 'Ring hytta varm' vinteren 2007/08. Med en hytte på ca 800 moh på en av landets kaldeste plasser, Tolga, var det viktig å sikre seg mot frosset vann. Vi stiller inn Heatlinken på ønsket romtemperatur, og den gir oss beskjed når temperaturen har vært for lav over en periode.

Innkjøp av Heatlink betrakter vi som den beste investeringen vi har gjort, og den er pålitelig.. Les hele

Hilsen, Jorunn Vikan Larsen, Trondheim

 

I vinter hvor det har vært særdeles kaldt på Filefjell med temperaturer under 30 grader har det vært godt å ha Heat Link. Har fått alarm om at temperaturen inne hytten har vært under 5 grader og har kunnet sette på varme slik at vannet ikke fryser. Dette har vært en meget god investering. 

Øyvind Sandal

Heat-Link er en  genial måte å styre hytta fra distanse. Med fullt utstyr, som ikke koster all verden, kan du fjernstyre varme,lys og alarm. Jeg har meget god erfaring med Heat-Link. Så lettvint.God og varm hytte midt på vinteren. Noe trøbbel hadde jeg i starten , men det var kun min egen feil. Hadde jeg lest bruksanvisningen skikkelig , så hadde alt gått bra. Jeg har i tillegg også web styring, og kan betjene alt fra pc'n.

Svein Erik Olsen

Vi har nå hatt Heat Link i to år og er meget godt fornøyd med systemet. Det er enkelt å ta i bruk og er stabilt.

Jeg kan sitte hjemme og planlegge turen til hytta i godt tid slik at den blir varm og god til vi ankommer. På denne måten får vi en behagelig fredagskveld og helga blir lengre. Anbefaler systemet.

Stein Ellinggard

Etter at jeg fikk installert Heatlink på hytten føler jeg at det blir mer kvalitetstid ettersom jeg kan ankomme en varm hytte uten å bekymre seg for at strømregningen blir for kostbar. Se vedlagt bilde fra hytten 

Mvh Ole Kristian Aarnes

Det er ikke bare hytta som kan ringes varm..! Jeg har en seilbåt som ligger på vannet hele året. Båtforeningen jeg er medlem av ligger på Hovedøya i Oslo. Om vinteren er det begrenset med ferger ut dit og jeg har vært engstelig mer enn en gang når kulda har slått til. Etter å ha gått til innkjøp av Hyttestyring Startpakke er saken en helt annen. Nå har jeg full kontroll på tilstanden om bord. Alarmfunksjonene fungerer utmerket og det samme gjelder temperaturreguleringen om bord. Jeg bruker 3 stk. trådløse kontakter og valgte WEB-abonnement. Den ene kanalen på Hyttestyring styrer et sett med varmekolber som ligger i motorrom. De andre to kanalene styrer to varmeovner hvorav en styres via frostsikringsfunksjonen. Jeg er storfornøyd med denne løsningen og anbefaler gjerne Hyttestyring til alle andre som har båt på vannet om vinteren.

Per Erik Holm

Vil bare fortelle hvor fornøyd vi er med vår "ring hytta varm".

Vi kjøpte oss hytte nå før hjul, og hadde hørt om noen som hadde dette systemet. Leitet litt på nett, og fant ut at vi hadde en forhandler i Ålesund som heter Båthuset. Reiste bort og kjøpte et sett+ en ekstra kontakt. Nå har vi full kontroll på varmen, og setter på noen timer før vi skal ankomme. Beste investeringen vi har gjort i det siste utenom selve hytta da.

Kommer sikkert til å bygge ut systemet med utvendig temp. føler etter hvert. Kanskje også alarm. Hvem vet.  

Mvh Asbjørn Holvik

Det tok noen år før vi ble oppmerksom på fordelen med det å " ringe til våre varmovner" på hytta. Det har vi angret på i ettertid. Kona har i alle år begrunnet råkald fuktig luft etc., som grunn til at hun ikke

ønsket noen lørdag/søndagstur. "Det blir ikke skikkelig varmt og tørt før etter 24 timer" , har hun sagt. Derfor ble vi bundet til å reise senest fredag.

Etter at vi monterte "fjernstyrt hyttevarme" er problemet borte og vi bruker  hytta oftere. Min begeistring for systemet har jeg ikke unnlatt å meddele bekjente, og hittil har jeg registert at flere hytteeiere har fulgt mitt råd.

Mvh Erling Dahl

Suverent med varm og tørr hytte etter en 4 t lang biltur, da starter helgen med det samme vi er kommet frem! Da vil også de yngre dra på hytta, og den blir brukt. Betryggende også å kunne følge med hva som skjer når kulden er på sitt skarpeste! Vi har et enkelt SMS-styrt anlegg, men det oppleves som ren luksus! 

 

mvh Helga og Sindre Grimstad

Vinter camping  har blitt veldig populært og vi vet at mange benytter Heat Link til å fjernstyre varmen i sin campingvogn. Vi oppfordrer derfor vintercampere til å ta kontakt med oss for å dele sine erfaringer.

mvh Hyttetorget

 

 

 

Tilbake til Heat Link hovedside